Hürriyet

24 Ağustos 2011 Çarşamba

ALICE OLIVIA PRE FALL 2011










Tarzı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim saçlarımı kestirip böyle yapsam bu gözlüklerden taksam berede olunca süper olur Ankaraya dönünce ilk iş gözlük ve bere olacak.

22 Ağustos 2011 Pazartesi

CENNETTEMİYİM



Arsuza geldik,8 saat süren yoldan sonra cennet koyuma ulaştım.Üstelik TTWİFİ noktasındayım ooo süpper oldu.Akşam 7 de denize girdik,deniz çarşaf gibi,berrak,sıcak ve kumsal ise ipek gibi ...İşte idealimdeki deniz budur.Tüm yorgunluğum gitti yarından itibaren bol fotolu postlar sizi bekliyor şimdilik balkondaki çay sefama devam edeyim.Sevgiler....

21 Ağustos 2011 Pazar

TİMAŞ NEŞELİ ETKİNLİKLER KİTAPLARI












Çocuklar için yapılmış etkinlik kitaplarına oldum olası bayılırım,yalın,şirin ve kolay uygulanabilir olması bana çok uyuyor.Önce kızımın isteği ile Çevremi Seviyorum kitabını aldık kızım resmen bayıldı elinden düşürmedi hatta tatile giderken bile yanına alıyor :).Ardından Cıvıl cıvıl 365 Etkinlik kitabını kendime aldım :) Yukarıdaki iskelet kuklasını kitaptan bakarak yaptı :).Kendisi 2004 lü eylülde 7 buçuk yaşında olacak.Sırada Kırt Kırt Kağıt ve Bugün Ne yapsam var... Çocuğunuz etkinliklere meraklı ise mutlaka tavsiye ederim.Beraber zaman geçirmek için ideal..

DIANE VON FURSTENBERG PRE FALL 2011 RENKLER













Turkuaz yeşil ve hardalın böylesine uyumlu olduğunu görmemiştim.Bu arada gardrobumu yeniliyorum giymediklerimin bir kısmını veriyorum bir kısmını DIY projeleri için saklıyorum.Klasik kadın cümlesi ama giyecek birşeyim yok :).Yani bir dolapta olması gereken klasik parçalarım ve değişen tarzımı yansıtacak giysilerin sayısı az diyelim.Yakında dolabım iyice boşalacak hardal ve turkuazı bir arada kullanmak ilginç olabilir.





























CHANEL 2011 PREFALL



































































Gözüme ilk çarpan takıların muhteşemliği,saçlardaki aksesuarlar,kıyafetlerin kesimindeki nostalji oldu.Neredeyse tayt kıvamındaki pantalonları beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Kullandığı kumaşların dokusunu ve renginide tuttum.Koleksiyondan en beğendiklerim bunlar oldu.

20 Ağustos 2011 Cumartesi

MİNİK DERİ ELBİSE



Minik siyah elbiseden sonra bu senenin modası deri elbiseleri sıkça görmeye başladık.Yukarıdaki 3 bayanda bu modayı takip ediyor belli..

1.Blake Lively sanki sürekli karnını içine çekiyor ve elbiseye sığmaya çalışıyor sanki.Bir zamanlar fit olup ardından 3 kilo alan ve inatla buna inanmayıp beğendiği elbiseye girmeye çalışan hatunlar gibi görünüyor hiç beğenmedim.Deri giyeceksen basenlere çok dikkat etmelisin.Üstelik elbisenin kol kısmı kötü sadece rengi güzel bence.

2.Jennifer ah Jennifer tamam iyisin hoşsunda çok garantici ve klasiksin artık ,elbise iyi oturmuş ama siyah yerine farklı bir rengi olabilirdi.Siyah mini deri al sana moda ama olmuyor işte ıhh olmamış çoook klasik.
3.İşte bu Elizabeth Banksın elbisesinin hem rengi hemde kesimi vücuduna muhteşem olmuş.Eteğindeki detaylar elbiseyi asilleştiriken üst kısmı ise ağırlığı dağıtarak gayet spor bir hava vermiş.Renk ise harika rujuyla uyumuna dikkatinizi çekerim işte budur kazanan Elizabeth :)

Scarlett johansson Saç Kesimi








Klasik Beckham saç kesimi 3 yıl gündemi ve türk kuaförlerini meşgul etti.Korkunç versiyonlarını kurban müşterilerinde denediler.Allahtan gündemden düştü de kurtulduk.Ben Scarlettın bu saçına bayıldım Alman köylü kızı imajını değiştirmiş.





NAIL ART














Ellerim çok kibar ve güzel parmaklarım uzun ve narin herkesin iltifat ettiği ellerim ne yazıkki bakımsız...Hele tırnaklarım uzunlu kısalı :( .Çünkü dışarıda asla manikür yaptıramıyorum çünkü hijyen takıntım var.Evde bir kere bozulunca hevesim kaçıyor birde istediğim gibi olmayınca sıkılıyorum.Et makası,törpüsü ,havlusu vb asla başkasınınkine dokunamam....Kendimde almaya üşendim ama artık ellerime haksızlık etmemeğe karar verdim.
Bir set hazırlıyorum kendime el havlusu,plastik kabı(şu ellerini soktuğumuz tuhaf naylonlardan),et törpüsü,tırnak makası,el kremi vb.....

Genelde insanlar tırnaklarına rengarenk şeyler çiziyor, yapıştırıyor, çatlatma yapıyor,uzatıyor,sivriltiyor vb ben bunların hiç birini beğenemiyorum.Hele her birini ayrı renge boyamıyorlar mı inanın kafam bulanıyor tırnaklardaki bu karmaşa başımı döndüyor.

Ben daha sade sadece güzel bir frenc manikürün üstüne tek parmağa yapılabilecek minik bir objeyi kabul edebilirim ancak..

Eklediğim resimlerdekileride fena bulmadım ama sadece tek parmağa tek resim oda baş parmak olur sanırım.

Nota,Hello kitty ya da Kurdele olabilir.

ELİZABETH OLSEN












İlk etapta pek benzetmesemde Ashley ve Mary Kate in kardeşi olduğunu duyunca benzetmeye başladım.Gözleri daha küçük,boyu daha uzun ve daha çok Avrupalı havasında.Dikkatli bakınca sanki gelişim geriliği olan Olsen ikizlerine göre daha normal bir kız.İkizlerden güzel bir tipi var ve gerçekten güzel giyiniyor.Takibe aldım kendisini :)

19 Ağustos 2011 Cuma

2.TATİL ARSUZ



Pazartesi İskenderun Arsuza gidiyoruz.Geçen ay bu tarihte yine tatildeydik teyzemin yazlığında harala gürele ,kuzenler, teyzeler,kuzenimin düğün hazırlıkları,kızımın yüzme çılgınlıkları arasında geçti.Tek güzel yanı bizim kızla ilgilendilerde eşimle denize girebildim.

Bu sefer askeri kampa gidiyoruz :)Eşimle tanıştığım yer :)Babam,eşim ,ben ve kuzum gidiyoruz.

Babam bol enerjik,sporcu,sağlıklı yaşam koçu tadında,mükemmelliyetçi bir emekli subay :)....En son kızım 7 aylıkken gitmiştik Arsuza, Allahtan kumsalı var ve denizi sıcak ....Kızı tekrar hasta etmeyelim de.....

Hatayın mutfağına bayılırım,doğasınada tabi bol bol foto çekeceğim bu sefer :)Ne zamandır tatillerde foto çekmiyorum :)

Bavul hazırlıklarım var birkaç gün uğrayamayabilirim 4 Eylülde görüşürüz.

İLK EL BOYAMASI ÇANTAM PARİS













Çantam sonunda bitti aynı anda hem apolet, hem bilezik hemde boya yapmak yordu.Butik için hazırladıklarımın hep el oyalıyan şeyler olması gerçekten hem beni oyaladı hemde aşırı odaklanmam nedeniyle uykusuz bıraktı.



Bugün çanta için kombin yapacaktım ancak dün gece 4 de hastalanan kızım 6 ya kadar kustu.Şöyle anlatayım hastalık fobisi olan ben mahvoldum midesini üşütmüş dedi babası.Doktor eş hem iyi hem de kötü... İyi yönleri hastanede işlerin kısa sürüyor ve durum kontrol altında oluyor ama eşim pediatrist değil ve ben çok telaşlıyım.Klasik doktor yaklaşımı iyileşir bol su bol dinlenme gibi klasik cümleler havada uçuşuyor.Şimdi benim fıstık iyi bol bol çay içti :).O benim en değerlim..Sadece benim mi ailedeki isimler anlatıyor sarınırım



Annesinin Birtanesi



Babasının Kuzusu



Babannesinin İlacı,



Büyükbabasının Kraliçesi



Amcasının Sultanı



Anneanesinin Prensesi



Dedesinin Kaymağı,komandosu



Teyzesinin Montisi.....



O bizim herşeyimiz






18 Ağustos 2011 Perşembe

VALENTİNO PF 2011







Valentino bu sezon beyendiklerim arasında elbiselerin formları,makyaj ve saçla süper uyum sağlamış.Birtek ayakkabıları beğenmedim.





17 Ağustos 2011 Çarşamba

ÇANTA BOYAMADA SONA 1 KALA

Ay dayanamadım çatladım ,önü bitmeden arkasının resmini ekliyorum çantamın önünü ise yarın eklicem.Üşenmezsem birde kombin yapacağım.Yorumlarınız çok önemli lütfen yorumsuz bırakmayın :)




PEMBE ELBİSEM VE KOMBİNİM















Selam bayağa uzun süredir kombin fotoğrafı çekmek istiyorum ancak ışık ortam ve çekecek birilerinin olmaması nedeniyle erteliyordum.Dün kızımla dış mekanda çekmek istedim meraklı gözler ve renklerin iyi çıkmaması nedeniyle vazgeçtim.

Gelelim kombine elbiseyi Ankaradan HOT FASHİON isimli İstanbuldan ürün getiren bir mağazadan aldım fiyatı çok uygun ve her rengi vardı.Ben nar çiçeği ve bu pembeyi aldı.Pembe yerine aslında yeşilini alacaktım ama ayakkabılarıma uysun diye tercih ettim.Elbise astarsız jiponla giymek daha uygun olur boyuda biraz kısa yaz tatilinde tercih edilecek cinsten ancak narçiçeği olan daha uzun :) çıktı.


Ayakkabılarım tabiki İstanbuldan bir butikten süet olması vurdu beni Eylülde gidince farklı renklerini almayı düşünüyorum.Fiyatı normaldi ama kuzimin arkadaşı olunca daha ucuza hallettim :).


Kolye bendenize ait yani Benmayka ,Kotondan aldığım saks mavisi blazer ile kullanmak üzere yaptım pembiş elbiseme de uydu kızımın 2.sınıfa başlama gününde bir kombin yapacağım inşallah o zaman görürsünüz.

Şimdilik bu kadar :)