Hürriyet

20 Şubat 2012 Pazartesi

ELBİSE SORUNU



Kızkardeşim 3 Martta evleniyor ve Ankara abiye konusunda gerçekten çok kıt bir şehir.Aradım taradım Karum dediler gittim,Kızılay İzmir caddesi(hiç umutlu değildim),Panora,Tunalı vb...Aradığım gibi sade,asil ve kumaşıda kaliteli bir elbise bulamadım.En iyisi diktirmek diye düşündüm bu sefer herkes kader ağlarını örer kesin güzel olmaz tutturamaz terzi dedi.Şimdiye kadar kimse diktirdiği elbiseyi beğenmemiş(kuaför miti gibi oldu).



Modeli seçtim gelgelim kumaş bulamadım,kumaş buldum ona uygun tül yok.And çarşısı,Ayhan,Doruk,Bursa kumaş derken helak oldum.Renkler korkunç ve satıcılar en abuk renklerin yakışacağı konusunda iddialı.



Bazısı illaki tafta diyor bazısıda likralı saten diye diretiyor.Terzim ise saten-tafta adını verdiği tok kumaşta ısrarcı.Onda da renk seçeneği yok.Ben pastel ton istedikçe oo olmaz sizi solgun gösterir diye dayıyorlar fuşyayı,yeşili moda ya...



Şeytan diyor giy pijamaları git......



5 yorum:

  1. evet, pudra tonları açık tenlileri solgun hasta gösteriyor , onun yerine yavru ağzı, gül pembe deneyebilirsin.. ancak kumaşş konusunda çok da kötü değil ankara yaaw.. inşl gönlüne göre olur elbisen. bence gelinlik diken terzileri de düşünebilirsin..

    YanıtlaSil
  2. Off cok zorrr:(( ins en guzeli olurr:)

    YanıtlaSil
  3. kırmızı giy kırmızıııııı...!!!

    YanıtlaSil
  4. :) sorun oluyor basen evet ,sen kendzine yakışanı bilirsin bence içine sinen rengi al.model nasıl olacak

    YanıtlaSil
  5. Artemis bordoya karar verdim :)
    And çarşısında kardeşimin gelinliğini dikecek kişi yapıcak elbiseyi

    Modavesaire haklısın bende koyu bordaya karar verdim

    Sağol duygucum :)

    Dikiş dersi Balık denilen model olacak bel kıvrımım belirgin ve basenim hafif var denediklerim arasında en şık onlar durdu.

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli