Hürriyet

17 Ağustos 2011 Çarşamba

PEMBE ELBİSEM VE KOMBİNİM















Selam bayağa uzun süredir kombin fotoğrafı çekmek istiyorum ancak ışık ortam ve çekecek birilerinin olmaması nedeniyle erteliyordum.Dün kızımla dış mekanda çekmek istedim meraklı gözler ve renklerin iyi çıkmaması nedeniyle vazgeçtim.

Gelelim kombine elbiseyi Ankaradan HOT FASHİON isimli İstanbuldan ürün getiren bir mağazadan aldım fiyatı çok uygun ve her rengi vardı.Ben nar çiçeği ve bu pembeyi aldı.Pembe yerine aslında yeşilini alacaktım ama ayakkabılarıma uysun diye tercih ettim.Elbise astarsız jiponla giymek daha uygun olur boyuda biraz kısa yaz tatilinde tercih edilecek cinsten ancak narçiçeği olan daha uzun :) çıktı.


Ayakkabılarım tabiki İstanbuldan bir butikten süet olması vurdu beni Eylülde gidince farklı renklerini almayı düşünüyorum.Fiyatı normaldi ama kuzimin arkadaşı olunca daha ucuza hallettim :).


Kolye bendenize ait yani Benmayka ,Kotondan aldığım saks mavisi blazer ile kullanmak üzere yaptım pembiş elbiseme de uydu kızımın 2.sınıfa başlama gününde bir kombin yapacağım inşallah o zaman görürsünüz.

Şimdilik bu kadar :)

























3 yorum:

  1. Ayakkabı çok güzel gerçekten :) elbise ve kolyenizide çok şık..mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabınızın rengi çok güzel elbiseniz ile de çok uyumlu olmuş :))


    sevgilerle..

    YanıtlaSil
  3. merhaba bloğuma hoşgeldin çok memnun oldum ayakkabılara bayıldım kolyede çok güzel tamamlamış harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli