Hürriyet

10 Ekim 2011 Pazartesi

ÇANTA SÜSÜ VE BROŞ













Herkese selamlar bugün KPSS için dersaneye başladım ilk günüm fena değildi.Artık bu gazla hergün ben ne giydim yaparım şaka bir yana haftasonu çok çalıştım.

Çay kutusu boyadım,resim transferi yaptığım çantayla uğraştım,4 tane işlemeli broş yaptım,magazin clutch yaptım,bol bol kolye ucu yaptım yaptımda yaptım.

Bu haftadan itibaren derse yoğunlaşıcam ve biraz blogu ihmal edeceğim.Ama yorumlarınız beni o kadar çok mutlu ediyorki size anlatamam özellikle takılar hakkındaki fikirleriniz beni çok yönlendiriyor.

Bu broş hem ceketlerde cep yerine takılıp şık bir hava yaratıyor hemde çantalara süs olarak iğneli ucuyla takılıyor.Arkasına bir kaç aparat ekleyip aynı zamanda çantaya anahtarlık olarak asılmasını sağlamayı düşünüyorum.


Size sürprizim ise önümüzdeki ay krem rengi kokulu bir snood ile yaptığım broşlardan birini size hediye ediceğim.


PS Broşda resin yerine boyutlandırıcı kullandım.

Sevgiyle kalın

5 yorum:

  1. Çok cici olmuş tatlım.Başarılı bir yıl olsun inşallah.Ben de evde hazırlanıyorum Kpss'ye bakalım bu yıl nasıl olacak..Umarım bu kez ikimiz için de olur canım.İyi çalışmalar..

    YanıtlaSil
  2. Ne tatlı broş!!!

    Ben de bloguma beklerim canım, ayrıca yorumlarını da beklerim! :)


    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. sağol aktüel moda
    Lunaparkcım geliceğim

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Maykacığım allah zihin açıklığı versin. Broşun çok güzel olmuş, bir blazer ceketin cebinde de çok hoş duracaktır.Bir zincirle çantanı sapına da asarsan yine havalı duracaktır. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Sagol fiammacım haklısın çantaya anahtarlık tarzındada hoş duracaktır

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli