Hürriyet

4 Ekim 2011 Salı

İSTEMEYUK BU OXFORDU HEDİYE ETME ÇEKİLİŞİ















Gün ışığında en sevdiğim çoraplarımla resmini çektim belki talep artarda blog alemine rezil olmam :) bu kadarda ilgisiz çekiliş olmazki canımmm :)))Herkes bir ağızdan istemeyük diye bağırıyor sanki.ESRACIM SANIRIM OXFORD SENİN :)

Fotoğraf makinemin kalitesi iyi aslında ancak profesyonel değil ve beni çekicek bir Allahın kulu yok ne yazıkki :(


Gel abla Gel OXFORDA gel :




Yok yok tıklamayın çekilişede katılmayın :).....

10 yorum:

  1. bende istiyorum ya ama katılıcam dur :)

    YanıtlaSil
  2. tamamdır cici sensiz olmass

    YanıtlaSil
  3. bu arada kış gelsede snoodumu taksam hala kokuyo biliyor musun

    YanıtlaSil
  4. canım bu sEne altın ve gümüş rengi örüyorum :)güle güle kullan :))) yeni bir çekiliş düşünüyorum zaten snood

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Mayka, gelip gidip güzel müziğini dinleyip, cici ayakkabılarına bakıp yüzümde koca bir gülümsemeyle bloğuma dönüyorum. Ben alışık değilim böyle hediye veriyor bloğum deyince bende istiyorum ben de ben de demeye, utanırım sıkılırım, kırk yılda bir Meralsanatevinden Meralciğimin çekilişine katıldım onda da katılımcılara bakıp bakıp çıkmaz dedim ama bana çıktı, ee bir yıl da bir şans yeter dedim şansım kaçmasın diye duruldum . bloğumda seve seve duyurunu yapacağım ayakkabılar da çok güzel ayrıca ellerine emeklerine sağlık. Özellikle boya rengi değişince favorim olmuş ama benim ayağıma uygun değil numarası:))

    YanıtlaSil
  6. Fiamma dürüst davranmak gerekirse bu blogu açtıdığımdan beri aldığım en güzel yorum oldu bu ne kadar naif ve tatlısın acaba kaç giyiyorsun merak ettim :P

    YanıtlaSil
  7. Maykacığım, yine müzik dinlemeye geldim:) 37 giyiyorum ben:) 2 numara büyük geldi senin güzel hediyen bazen 38 de oluyor ama seninki 39 dan 38can:) neyse takipteyim bir dahakine inşallah:))
    BU arada bloğumda duyurumu da yaptımm bu güzel jestinin arkadaşlar adına:) sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. fiammacım ayakkabıda 39 yazıyor ancak Ninewestte 37.5 giyen bana bile tam oldu kalıbı 38 kalıbı .Ama kabul edersen çoook sevinirim, sana bir hediyem olacak çekilişsiz :)

    YanıtlaSil
  9. Canım sağol, kızardım vallahi, göndermiş kadar da oldun Maykacığım asıl sen çok naifsin teşekkür ederim. Kızardım derken gerçekten kızardım gidip çekilişe katılayım ben paşa paşa, çıkarsa olmadı pamuk koyar giyerim oldu mu? Öyle olsun bu defa oldu mu, hem niye bir kez daha şansımı denemeyip herkeresinde şans bana mı gülecek diye yaygara yapıyorum ortalıkta:))Hemen gidip katılıyorum:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  10. çoraplar harika tebrikler :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli