Hürriyet

11 Ekim 2011 Salı

RESİM TRANSFERİ ile VİNTAGE CLUTCH DENEMESİ 1













Herkese selam dersaneye son sürat başladım bu clutch, haftasonu yaptıklarımdan.Picture this ile resim transferi yapma denemem hüsran oldu bence, gerçi gören herkes beğendi.Ben resimlerin etrafında beyaz şerit bırakmışım ,zannettimki sadece renkli kısımlar transfer olur.Sonrada kazıyamadım pütürlü kalınca önce metalik kırmızıya ardından metalik bakıra boyadım kenarlarıda yok olur umuduyla siyah tekstil kalemiyle çizdim.Ama içime sinmedi soymayı çok ıslak yaptığım için ,resimler üstünde aşınmalar oldu hatta sudan kabarmalar da oldu. Bir sonrakini aşama aşama resimlemeyi düşünüyorum sizede yardımı olur.Genelde Picture this ahşap üzerine uygulanmış ve kenarları boyayla desteklenmiş iş çanta olunca bu zor oldu bir dahaki hedefim pin up girl çanta denemesi :)







3 yorum:

  1. Sevgili Maykacığım, harika olmuş bence hiç kötü durmuyor o kenarlar. Bir dahakine yapım aşamalarını resimlersen çok mutlu olurum. Bir de acaba seni rahatsız eden o yerlere boyutlu boya (Pepeo nun kontür boyası) ile nokta nokta ya da o pulların kenarı gibi zigzat bakır rengi bir hat mı geçsen? Ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Daha iyi olmuş Mayka'cığım. Resimler belirginleşmiş. Eline sağlık. Birşey sormuştun,cevabı blogumda. Okudun mu bilmiyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Fiammacım bir araştırılmalı :)
    Nedret hanımcım hemen bakıyorum

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli