Hürriyet

28 Ocak 2011 Cuma

SNOOD SORUNSALI












ŞOK oldum diyerek başlıyorum bu nasıl bir tepkidir.Benim snoodlarım bunlar ve linklerde bunlar
Bu neyin hazımsızlığı neyin taklidi anlamadım ki ! Kurdelamız aynı renkmiş :).....
SANEMİKO ile ilgili postum yukarıdadır.

11 yorum:

  1. tatlım hiç cannı sıkma ya.
    böyleleri hep olacak.patentini mi almış sor bakalım da hesap soroyumus bir de sana.
    şaka gib ya.
    gecenlere manyagın biri bana blogun adresi benım adresime ykn degiştir dedi.
    böyle hadsizler.

    YanıtlaSil
  2. aynı kurdeleyi kullanmışız o da tasarım hırsızlığı olmuş.2 düz 1 ters örmüüşüm örgü hırsızı oldum.

    YanıtlaSil
  3. blog işi çok tuhafmıs ya.
    blogumun ismi benim ismini andıryo değiştir diyo bana manyak bi ara değiştirdim ben de salak gibi baktım olamdı böyle bir seye hakkı yok dedim kendi kendime.
    geri döndum.

    alışcam galıba.
    zeto oldugunu bilmiyodum ben tesadufen ögrendim.
    2 tesr 1 düzü bulan biri yok mu ya.
    o geldi aklıma :)
    o olsa napardı acaba bizi

    YanıtlaSil
  4. elbette kendinize örebilirsiniz ama aynı şeyi satmak çok çirkin bir davranış.
    Bende geçen sene ördüm kendime ve blogumda bahsettim. bu yıl zetonun inanılmaz güzel şekilde süsleyerek kendi tarzını oluşturduğunu gördüm.
    o kadar güzel süslemiş ki onun tarzını yansıtmış..
    Sizin örme kısmınız tabiki kendinizi bağlar..
    hatta boynunuzdayken istediğiniz şekilde süs takın
    Ama aynı kurdelelerle sadece resmi değiştirip üstelik SATIYORSANIZ bu yanlıştır.
    Nekadar kendinizi savunursanız savunun ama inanın bu yaptığınız yanlış.
    1. kere sanemikoya yaptığınızda saygısızlık olarak nitelendirdiğiniz birşeyi 2. kere zetoda tekrarlıyorsanız bunun adı esinlenmek değil özentiliktir.
    kusura bakmayın ama yaptığınız çalmakla eşdeğer.
    Kendinize istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama satmak ayıp.

    YanıtlaSil
  5. Ben de tesadüfen yeni gördüm blogunuzu...
    Söylemeden geçemeyeceğim kalpli ve baklava desenli snood mükemmel olmuş :) Örgüyü çok seviyorum, gördüğüm kadarıyla örgünüz de çok düzgün. Bir de alize yünle ilgili verdiğiniz bilgiye pek sevindim çünkü elimde örülmeyi bekleyen aynı markanın farklı renkleri var. Bu bilgi ışığında onlardan elbise örmeye karar verdim ;) Ayrıca alizenin linki de benim için çok faydalı oldu. Bu bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim...
    Diğer konuya gelince bence hepiniz çok güzel şeyler yapıyorsunuz, arada olur böyle ufak rahatsızlıklar takılmayın ve enerjinizi güzel üretimleriniz için harcamaya devam edin lütfen :)
    Sevgiler...
    Banu

    YanıtlaSil
  6. snood örmek ve satmak zetoyamı has anlmadım ben.Sanemikoya gelince ben ne çanta satıyorum nede üretim yapıyorum haksızlık bunun neresinde.Kendisine attığım mailimde ve blogumda yanlış anladığı için özür diledim bu mu haksızlıktır?
    İlk 2 postumda snood fikri için teşekkür de ettim ZETOYA.Ancak kendi yaptığım broşlarla (hazır kolye ucu,anahtarlık ucu yada sticker olmayan)kendi snoodumu örüp satamazmyım
    ZETO nun kurdeleli broşundaki ayı HAZIR ben grace kelly broşu kendim yaptım reçine ile kaplamadım.Kusura bakmayında ne snood tasarımı yapmak ne de süslemek zetoya özgü değil.
    Baklavalı ve kalpli snoodlarıma bakarsanız benim yaptıklarımın el işçiliğinin farklı olduğunu görürsünüz.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Banucum çok teşekkür ederim iyi bir fikir verdin ördüğüm yünleri tanıtmak gerçekten çok faydalı olacak herkese devamı gelecek :))

    YanıtlaSil
  8. üzülme mayka uzaktan takip ettim günlerdir herkesin kişisel tercihi herkes istediğinden alırda satarda modelinide yapar kendinden bişide katar o kişiye kalmıştır sen devam et takılma izleyicisi çok olmak demek küçük dağları ben yarattım moduna girmek değildir herkes mütavazi olamaz öpüldün:)

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkür ederim canım zaten okuyan benim postlarımı niyetimi görür.Benim öncelikli amacım örgü tutkum snood çekilişine beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  10. ay yine yazıcam:)geçte olsa:)saçmalamış burada insanlar zeto nerden çaldı modelleri acaba?ayrıca zeto paylaşmayı sevmiyor ve işine gelmeyen eleştilimiş yorumları yayınlamıyr nedense.bundan sonra sıkı takipçinizim.üretiklerinizin hepsi çok hoş ve çok güzel devam başarıdaki yolunuza.sevgiler nergiz

    YanıtlaSil
  11. Bahsettiğiniz bloggerın yazısının altında yorumlara verdiği cevaplarda size nasıl yakıştırmalar yaptığını görmediniz mi? Yerinizde olsam "sözde orijinal tasarım snood" sahibi o bayanı vakit kaybetmeden mahkemeye vermiştim.

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli