Hürriyet

3 Mart 2012 Cumartesi

LAHAN ÇORBASI DİYETİ 2. GÜN



Bugün aslında kolay bir gün olmalıyıdı ancak annemin doğumgünü nedeniyle mantı partisi vardı.Sabahtan sebzelerimi haşladım ve çorbamla beraber anneme gittik.

Fiks kahvaltım tabiki çorba ve sebzeydi.

Öğlen annemde kız kardeşim gelmeden çorbamı ve sebzelerimi hüplettim.Kendimle gurur duydum.Herkes toplanınca sofraya zeytinyağlı lahana ve sarma gelince gözlerim dolmadı değil ama bu yılbaşındaki sözümü hatırladım.

Mantı safhasında 1 servis kaşığının yarısı kadar mantıyı(annemin baskısıyla)tabağıma alıp üstünü haşlanmış sebzelerle ve çok az sarımsaklı yoğurtla tamamladım.Baharatla süsledim ve onu yedim.

Eve dönüşte 2 kırmızı biber ve 4 çatal yoğurtlu ıspanak (borani) yedim ona pişmanım.Çünkü yoğurdu süzme yoğurttu.Yoğurt yasaktı bugün :((((...

Şimdi bol bol çay içiyorum unutmadan ıhlamur,narlı çayda içtim gün içinde.

Kaçaklar

6 adet mantı,2 parmak ekmek köşesi,yoğurt,para kadar eti cin offf bugün bozmuşum.

Spor yapamadım.

Verimsiz bir gündü ama az zararla atlattım sanırım.

2 yorum:

  1. saka yapiyor olmalisini, bir kere lahana corbasi diyetine basladim. daha dogrusu baslamaya calistim nasil gaza gelmisim aman tantim... gittim aldim herseyi. ne kadar kotu olabilir ki diyorum. sonra birinci gun. hic abartmiyorum 1kasik ya, bir kasik bile icemedim.

    o yuzden o kacamaklari hic takma. o corbayi icmek yurek ister bir kere :) tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  2. MELİKECİM ÇOOK SAĞOL DESTEĞİNE :).Ben kerevizi lahanayı çok severim avantajım o :) sporla zor oluyor bugün bakalım sporla desteğe devam başaladığımda akşam 64.6 düm,bu sabah aç karnına 63.7 çıktım bakalım.

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli