Hürriyet

16 Nisan 2012 Pazartesi

BAKIMLI KADIN DEDİĞİN





Bugün YKM de Estee Lauder standına yaklaşıp gece serumu testerı istedim.Yaş konusunda ise bir arkadaşım var(kozmetik bloggerlarından biri ama arkadaşım dedim) ancak benden küçük ve bu serumu kullanmış derken


Satıcı:Kaç yaşında arkadaşınız diye sordu


Ben:20 li yaşlarda


Satıcı:Yaa ben sizi yimili yaşlarda sandım, benden küçük diyince kaç yaşında arkadaşınız afalladım dedi


Yani beni 20 li yaşlarda sandı :)yaş olmuş 35 halbuki gelmişim yolun yarısına testırımı aldım kaçtım.



Bakımlı kadın genç görünür derler külliyen yalan genç görünmek tamamen genetik.Ancak varolanı koruyabilirsin ama yaşlanma süreci herkeste farklı oluyor.Tonlarca krem kullan, bakım yaptır ,genetiğin uygun değilse 20 yaşında 30 gibi durabilirsin.Klasik bakımlı kadın yaşlanmaz lafı pazarlama stratejisi ancak ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR.

Gelelim Bakımlı kadının listesine


1.Bakımlı kadın her daim manikürlüdür,tırnak etleri alınmış,frenchleri yapılmıştır.Sanki eli suya sabuna değmemiş gibidir.Sanırım ya eldiven kullanıyorlar ya da işlerini yapan başka birileri vardır.Tırnakları kırılınca dünya başlarına yıkılır.Halbuki ben biri kırılınca hepsini aniden kısacık kesebiliyorum.


2.Bakımlı kadının saçı fönlüdür,sabah erken saatte,gece yarısı,yolculukta ,hatta deniz kenarında bile yapılıdır.Asla dip boyası görünmez,zaten onlarda beyaz da çıkmaz :).Bense yaklaşık 3 yıldır saçımı boyamıyorum arada sırada föne giderim.


ps: boyalı saç en 3 yaş büyük gösterir.


3.Bakımlı kadının kılı tüyü olmaz.Her daim ipeksidir.Asla kolları,bıyıkları,bacakları ve koltuk altları fake vermez.Sanki evde bir cüce bir ağdacısı vardır dolap içinde saklanan.


4.Bakımlı kadın her daim hafif de olsa makyajlıdır.Asla ve asla(bakınız annem)hastalıktan ölsede rujsuz çıkmaz.Markete giderken bile bakımlıdır.


5.Bakımlı kadını eşofmanlı göremezsin.Her daim tiril tiril giyinir.Mutlaka topuklusunu giyer kar kış demeden.


6.Ayakları pedikürlüdür,nasırı olmaz,ojeleri tamdır.Yazın terliksiz kuma basmaz.Denizden çıkar çıkmaz saçlar düzeltilir,krem yenilenir,şapka takılır,üst baş kumdan arıdırılır bol su içilerek hanım hanımcık oturulur.


7.Düzenli cilt bakımı,saç bakımı ve vücut bakımı yaptırır.Yosunlar,killer çamurlara bulanır da bulanır.


8.Mutlaka bir spor salonuna yazılır ,gitse de gitmese üyeliği vardır çünkü yağ oranına dikkat eder.


9.Kilosu ideal sınırlardadır mutlaka en az bir kere plates,yoga ve aerobik yapmıştır.Tabiki spor kıyafetleri son moda,ayakkabıları afillidir.Hatta sporda bile saçları fönlü ve hafif makyajlıdır.


10.Muhtemelen %99 u henüz çocuk sahibi olmamıştır.Çocuk olunca görürüm ben onları.İstisnalar yok mu tabiki vardır.


Bakımlı kadınları beğenerek ve özenerek izliyorum .Acaba diyorum bu enerjiyi nereden buluyorlar.

2 yorum:

  1. Ne olmadığımı anlamış oldum sağol:)) Bu arada seni de mimledim!

    YanıtlaSil
  2. sorularım neredeeeee :) sonunda biribeni mimledi :).Aynen bende bakımlı değilim :P

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli