Hürriyet

12 Nisan 2012 Perşembe

SAVULUN MICHELLE GELİYOR







Michelle Obama:Estetikten uzak,fazla renkli,demode ve de zevksiz bir kadın bence.Giydiği hiç birşeyi yakıştıramıyorum.İriliğinden mi ,yürüyüşünden mi,küçük kafasında kalıp gibi duran saçlarından mı,ince kollarına rağmen maaşallahı olan baldırlarından mıdır nedir?


Sanki yürürken acı çekiyor ve topuklular onda frankestein ayakkabısı ağırlığında oluyor gibi geliyor.


Buyrun Mint etek giymiş ,yaşlı dedeler gibi eteği çekmiş de çekmiş.Üstündeki o dore bluza zaten hiç bir söz bulamıyorum kol boyu nedir öyle.


Pembe ayakkabıyla da noktayı koymuş.


Rüküşsün işte...

3 yorum:

  1. merhaba;

    şaşırdım yazınızı görünce, ne kadar boş işlerle uğraşmak bu böyle. yanlış anlamayın beni lütfen ama bize ne obamanın baldırından kol boyundan. üstelik insanları böyle fiziksel özellikleriyle yargılamayı hiç doğru bulmuyorum ben. kadın belki kilo veremiyor, veya böylesi hoşuna gidiyor. bence bu durum sadece onu ilgilendirir. niyetim iyi olduğundan ismimi gizlemeden yazıyorum bu yorumu. bence hiçbir insan böyle bir eleştiriyi haketmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hilal buradaki eleştirim Obamanın giyim tarzıyla yürüyüşü ve duruşuyla ilgili.Fiziksel özellikleri değil ancak bir kişi göz önündeyse BENCE giyimine dikkat etmeli.O ölçülere o giysi olmaz.Ayrıca benim blogumun tarzı moda üzerine, tabiki dünyada bir çok önemli olay oluyor bunun farkındayım ve yazdıklarım sizi cezbetmiyorsa okumama hakkınız var.Eleştiri konusuna gelince niyetiniz iyi olduğu için eleştirinizi yayınladım ancak AMACIM FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ İLE DEĞİL RÜKÜŞLÜĞÜ İLE DALGA GEÇMEKTİR.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. yalnız ilk pozu ben dünyanın en güzel karısıyım diyor :)) mint yeşilinden soğudum.Bana da beklerim canım.
    dilsheen.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli