Hürriyet

23 Kasım 2010 Salı

CLARİNS Hydraquench Cream Mask

Karşınızda bir Clarins aşığı var.Nemlendiricim ,gece kremim, pudram,makyaj malzemelerimin çoğu Clarins.Nedenmi çünkü cildime iyi geliyor ve ayrıca bitkisel ürünler sunuyor.

Ancak aradığım nemlendiriciyi tam olarak bulamadım önce Eclat du Jour kullandım başta iyiydi sonra nemi yetmedi ardından Multi Active Jour Day Cream kullandım onunda cream formu cildime ağır geldi.Ardından Hydra Matte Day Lotion testeri denedim bayıldım almaya gittim kalmamıştı puuuff.Bakmayın bana hepsi iyiydi ancak sanırım tutturamadım ben ama gece için Multi Active Night Lotion kullanıyorum tek geçerim gece sürülen bir ürün olmasına rağmen hem hafif hemde yağlı his bırakmıyor.

Ayrıca Aromatic Plant Purifiying Mask vazgeçilmezim eşime kesin ısmarlayacağım free shoptan.

Cildim karma ancak alın bölgem nemsiz ve mimik çizgilerim belirginleşmeye müsait.Bende ağır kremlere para vermektense cildimi nemli tutayım düşüncesiye nem maskesi aldım tabikiii Clarinsten.

Sonuç hüsran.Bana yetersiz geldi,hafif değil yağlı gibi, öyle ferahlama falan da olmadı cildimde, hatta alnım biraz parladı.Nem vermesine gelince Dermokili tercih ederim.

Kısacası beğenmedim

1 yorum:

  1. bugünlerde maske araşıyındayım.bu bilgi iyi oldu canım.teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli