Hürriyet

5 Aralık 2010 Pazar

Watsona uğradım














İyi Pazarlar geçtiğimiz hafta cuma Watsona dalmıştım ve bloglarda tavsiye edilen ürünleri incelemiştim tabi boş çıkmadım.Maybelline glosslarda indirim vardı doğal pembemsi bir renk arıyordum buldum onunla ilgili ayrı bir post yapacağım.Gelelim Garnier saf ve temize aslında kızkardeşim geçtiğimiz aylarda almış ve bayağa bir övmüştü bende birkaç blogta okuyunca almaya karar verdim.İki türlü kullanabiliyorsunuz birinci olarak peeling olarak nemli yüzünüze sürüp daireler yaparak uyguladığınızda peeling etkisini hissediyorsunuz.Genelde ben pek peelingten sonuç alan biri değildim ama bu istediğim temizliği sağladı hemde hırpalamadan.Eşimde denedi cildi çok hassas olmasına rağmen problem yaratmadı hatta kız kardeşiminde cildi kızarmaya ve alerjiye çok yatkındır.Maske halini denemedim ama peeling etkisi tatmin edici.

3. ürünümüz burun bandı klasik siyah nokta kabusu bende de var cildim karma ancak aynı zamanda nemsiz bazı bölgelerde gözenekler belirgin.Nivea bantlarından memnun değilim Watsonda satılan Beauty Formulasın başka ürünlerini denemiş biri olarak bunu da denemek istedim.Oldukça güçlü bir bant ve ancak hassas ve kızarmış bir burun deriniz varsa önermem. Eşim denedi ve sonuç inanılmaz burnu bebek burnu gibi oldu sanırım onda daha çok işe yaradı kendisi benden bayağa bir esmer.Öneririm kısaca..

Pure Beauty Peelingi henüz denemedim fiyatı uygundu ve kullandıktan sonra ağzı kapanabilen basit ve taşınması kolay ambalajına vuruldum diyebilirim. Bu arada Watsonda Lorealde güzel kampanyalar var haberiniz olsun

1 yorum:

  1. ama içerik olarak çok kalabalık bende epey kullandım ama sizde farketmişsinizdir...dokusu , kokusu , sanki yüzünüze ağır bir çamaşır yıkama jeli sürüyormuşsunuz gibi (çamaşır yıkama jeli neyse artık) ama gerçekten içeriğinde çok fazla madde var :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz değerli